1. kinderwagen
  2. XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

Merk

XQC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.01 kg

Afmetingen

Hoogte: 5 cm

Breedte:

Omschrijving van XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

Deze set van twee hoezen van XQC is speciaal ontworpen voor de Mutsy EVO kinderwagen. Met deze hoezen geef je jouw kinderwagen een stijlvolle en luxe uitstraling. De set bevat een hoes voor de duwstang/handgreep van het frame en een hoes voor de veiligheidsbeugel van de wandelwageninzet. De hoezen zijn gemaakt van hoogwaardig skai leer, wat zorgt voor een comfortabele grip en een duurzame bescherming van de originele onderdelen van de kinderwagen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk schoon te maken en waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Met de keuze uit de kleuren Cognac en zwart, kun je de hoezen perfect matchen met de stijl van jouw kinderwagen. Creëer een unieke look en laat jouw Mutsy EVO kinderwagen opvallen met deze prachtige hoezen van XQC.

Veelgestelde vragen over XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

Het maximaal aanbevolen gewicht voor XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac is . Daarnaast is XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac heeft .

XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van XQC Mutsy EVO Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.01 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens