1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown

Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.53 kg

Afmetingen

Hoogte: 72.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown

De Maxi-Cosi Kinderwagenparasol in de kleur Earth Brown is een essentiële accessoire voor elke ouder die graag buiten wandelt met hun kleintje. Deze parasol is speciaal ontworpen om eenvoudig te kunnen worden bevestigd op alle Maxi-Cosi kinderwagens. Of het nu een ontspannen wandeling in het park is of een bezoekje aan de markt, deze parasol zorgt ervoor dat je baby altijd beschermd is tegen de schadelijke stralen van de zon. Wat deze parasol echt bijzonder maakt, is de verstelbaarheid. Je kunt de parasol op verschillende manieren aanpassen om de perfecte hoeveelheid schaduw te creëren voor je kleintje. Of je nu een beetje schaduw wilt voor een dutje onderweg of juist volledige bescherming tegen de felle zon, met de Maxi-Cosi Kinderwagenparasol is het allemaal mogelijk. Bovendien biedt de parasol een UV-bescherming van 40+, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van zonnige dagen zonder je zorgen te maken over de gevoelige huid van je baby. De Maxi-Cosi Kinderwagenparasol wordt geleverd inclusief een handige parasolclip, zodat je hem gemakkelijk kunt bevestigen aan de kinderwagen. Zo ben je altijd klaar voor een avontuur in de buitenlucht, zonder gedoe met ingewikkelde bevestigingssystemen. Kies voor de Maxi-Cosi Kinderwagenparasol en maak wandelingen op warme, zonnige dagen nog aangenamer voor zowel jou als je baby.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown is . Daarnaast is Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown heeft .

Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Earth Brown zijn als volgt:

  • Product hoogte: 72.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.53 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens