1. kinderwagen
  2. Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm

Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

2.90 kg

Afmetingen

Hoogte: 35 cm

Breedte:

Omschrijving van Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm

Je herkent het vast wel, je kleine raakt vermoeid tijdens de rit en begint te zeuren dat hij/zij naar huis wil. Of het is jaloers op zijn of haar kleinere broertje/zusje dat lekker in de buggy kan liggen. Ben jij een ouder die regelmatig met twee of meer kinderen op pad gaat en zoek je naar een manier om het reizen eenvoudiger te maken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: het Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As! Dit innovatieve meerijdplankje biedt niet alleen een comfortabele zitplek voor je vermoeide peuter, maar is ook geschikt voor kinderwagens en buggy's met een asbreedte van maximaal 2.7 cm. Het zitje is speciaal ontworpen voor de behoeften van jouw kind, met een zachte en gewatteerde zitting voor extra comfort. Het verstelbare en verwijderbare zitje zorgt ervoor dat je kind kan zitten of staan, afhankelijk van zijn of haar voorkeur. Het Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en veiligheid te garanderen. Het stevige ontwerp kan een gewicht tot 20 kg dragen, waardoor het geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast is het meerijdplankje eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zonder gereedschap nodig te hebben. Met dit praktische accessoire hoef je je geen zorgen te maken over vermoeide kinderen tijdens het re.

Veelgestelde vragen over Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm is . Daarnaast is Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm heeft .

Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Universeel Meerijdplankje Met Zitje Voor Kinderwagen/Buggy As maximaal 2.7 cm zijn als volgt:

  • Product hoogte: 35 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 2.90 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens