1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey

Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

17.8 kg

Afmetingen

Hoogte: 1030 cm

Breedte: 63 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey

Maak kennis met de Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen, de ultieme metgezel voor jou en je kleintje. Deze kinderwagen is niet zomaar een kinderwagen, het is een alles-in-één pakket dat je leven als ouder gemakkelijker maakt. Met inbegrip van een comfortabel autostoeltje en een handige luiertas, biedt deze grijze kinderwagen alles wat je nodig hebt tijdens je dagelijkse avonturen. De Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen is ontworpen met jouw behoeften in gedachten. Met zijn handige inklapsysteem en compacte formaat is hij gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, waar je ook gaat. Dankzij de verstelbare duwbeugel kun je de kinderwagen aanpassen aan jouw lengte, zodat je comfortabel kunt wandelen, joggen of zelfs winkelen. De grote, stevige wielen zorgen voor een soepele en stabiele rit, zelfs op oneffen terrein. Maar dat is nog niet alles! Deze kinderwagen is voorzien van een ruime opbergmand waarin je al je essentiële spullen kunt meenemen, zoals luiers, flesjes en speelgoed. Bovendien heeft de Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen een omkeerbaar zitje, zodat je kleintje de wereld kan ontdekken of gezellig naar jou toe kan kijken. Met zijn moderne grijze design is deze kinderwagen niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Maak je klaar om moeitelo.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey heeft Alle banden zijn massieve banden.

Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Maxi-Cosi Zelia S Trio 3-in-1 Kinderwagen Inclusief autostoeltje en luiertas Grey zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1030 cm
  • product breedte: 63 cm
  • Het is daarnaast 17.8 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens