1. kinderwagen
  2. Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days

Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days

Merk

Tiny Love

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.70 kg

Afmetingen

Hoogte: 32 cm

Breedte:

Omschrijving van Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days

Tiny Love's Meadow Days Musical Nature Stroll brengt plezier en vermaak onderweg. Deze speelboog voor de kinderwagen is voorzien van verschillende speeltjes die niet alleen entertainen, maar ook de ontwikkeling van je baby stimuleren. Wat deze speelboog echt uniek maakt, is het elektronische speelgoed en de vier vrolijke deuntjes die je baby zelf kan activeren. Zo wordt het essentiële leerproces van oorzaak en gevolg gestimuleerd. Ideaal voor een heerlijke wandeling samen met je kleintje. Deze wandelwagenboog maakt deel uit van de Meadow Days-collectie van Tiny Love en bevat de schattige Meadow Days Tiny Pioneers. Dit muzikale speelgoed inspireert je baby met verschillende melodietjes. Zodra de speeltijd begint, kunnen de flexibele bogen van de Music Nature Stroll eenvoudig naar je baby worden gericht. De verstelbare boog is tevens ontworpen om aan te passen aan verschillende kinderwagenstijlen en kan moeiteloos worden bevestigd met de universele clip. Kortom, de Tiny Love Meadow Days Musical Nature Stroll is de perfecte metgezel voor onderweg, die zowel het plezier als de ontwikkeling van je baby bevordert.

Veelgestelde vragen over Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days is . Daarnaast is Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days heeft .

Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Tiny Love Tiny Love Musical Nature Speelboog Meadow Days zijn als volgt:

  • Product hoogte: 32 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens