1. kinderwagen
  2. Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte

Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

9.9 kg

Afmetingen

Hoogte: 108 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte

Ontdek de Bugaboo Fox 3 - de meest geavanceerde en comfortabele kinderwagen die er is. Geniet van het ouderschap en geef je baby het ultieme comfort tijdens elke wandeling, ongeacht het weer. Het 2-in-1 reissysteem van Bugaboo Fox 3 combineert een lichtgewicht kinderwagen met een comfortabele reiswieg, en is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van baanbrekende innovaties. De ruime reiswieg van de Bugaboo Fox 3 is uitgerust met een geavanceerd breezy paneel, waarmee je in slechts 1 seconde voor een luchtige omgeving kunt zorgen. Dit paneel helpt je kind om de temperatuur binnen en buiten de kinderwagen te reguleren. Daarnaast is de reiswieg voorzien van een hoogwaardige luchtmatras, die zorgt voor extra ademend vermogen en demping tijdens het reizen. Wanneer je baby snel groeit, kun je eenvoudig overstappen op het comfortabele zitje van de Bugaboo Fox 3. Met een quick-click vijfpuntsgordel kun je je kleintje in enkele seconden veilig vastzetten. De superzachte schouderkussentjes zorgen voor extra comfort. Bovendien rijdt de Bugaboo Fox 3 soepel over alle terreinen en is hij klaar voor avontuur, dankzij de grote wielen en geavanceerde centrale gewrichtsvering. Deze kinderwagen is sterk en betrouwbaar, zodat jij en je baby kunnen gen.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte is 22 kg. Daarnaast is Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Bugaboo Fox 3, Comfortabele 2-in-1 Reissysteem: Lichte comfort Kinderwagen Geavanceerde Breezy Reiswieg, Zwarte zijn als volgt:

  • Product hoogte: 108 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 9.9 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens