1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.16 kg

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars

Met de Dooky Universal Cover in de kleur Grey Stars kun je nu op een eenvoudige manier een rustige en vredige omgeving creëren voor je kleintje. Deze cover beschermt je kindje tegen licht, wind, zon, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden. Zo kan je kindje heerlijk genieten van een ongestoorde en comfortabele rit in de kinderwagen. De Dooky Universal Cover is gemaakt van zacht en comfortabel Oekotex katoen. Dit zorgt ervoor dat je kindje zich knus en geborgen voelt tijdens het gebruik van de cover. Bovendien is de cover machine wasbaar, waardoor je hem gemakkelijk schoon kunt houden. Het handige aan de Dooky Cover is dat hij universeel is en binnen enkele seconden te bevestigen is aan verschillende kinderwagens, autostoeltjes groep 0+ en zelfs buggies. Zo kun je de cover altijd gebruiken, ongeacht welk vervoermiddel je op dat moment gebruikt. Met de Dooky Universal Cover ben je klaar voor elke situatie en bied je je kindje optimale bescherming en comfort.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Grey Stars zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.16 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens