1. kinderwagen
  2. Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Merk

Ding

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 49 cm

Omschrijving van Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

De Ding Vivo wandelwagen is niet alleen comfortabel, maar ook uiterst praktisch voor ouders onderweg. Met een gewichtslimiet van maximaal 15 kg en geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden, biedt deze wandelwagen de perfecte oplossing voor een ontspannen wandeling met je kleintje. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de wandelwagen in te klappen en mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Deze wandelwagen is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met slechts één hand kun je de wagen eenvoudig in- en uitklappen, waardoor je tijd en moeite bespaart. Bovendien is de Ding Vivo wandelwagen voorzien van een handig boodschappenmandje en een zonnekap, zodat je altijd alles bij de hand hebt en je kleintje beschermd is tegen de zon. Met de Ding Vivo wandelwagen hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van comfort en gemak. Geniet van ontspannen wandelingen met je kleintje, waarbij je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. Of je nu een dagje naar het park gaat of een boodschap moet doen, deze inklapbare buggy is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje.

Veelgestelde vragen over Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap is 15 kg. Daarnaast is Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft Massieve banden.

Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Ding Vivo Wandelwagen - Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 49 cm
  • Het is daarnaast 7 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens