1. kinderwagen
  2. Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires

Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

15 g

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires

Deze handige kinderwagenhaak is een absolute must-have voor ouders die veel onderweg zijn met hun kleintje. Met deze set van twee haakjes kun je gemakkelijk je wandelwagen, buggy of kinderwagen transformeren tot een georganiseerde en praktische opbergplek. De kinderwagenhaak is gemaakt van stevig materiaal en heeft een zwarte kleur die perfect past bij elke kinderwagen. Bevestig de haak eenvoudig aan de duwstang van je kinderwagen en je hebt direct extra ruimte om je boodschappentassen, luiertassen, speelgoed en andere spullen aan op te hangen. Zo hoef je geen zware tassen meer aan je schouders te dragen en heb je je handen vrij om je kindje veilig vast te houden. Deze handige accessoires zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De zwarte kleur geeft een moderne en trendy uitstraling aan je kinderwagen. Bovendien zijn de haken gemakkelijk te gebruiken en stevig genoeg om je spullen veilig vast te houden, zelfs tijdens een hobbelige wandeling. Vergeet het gedoe van sjouwen met tassen en geniet van het gemak en comfort dat deze kinderwagenhaken bieden. Maak je leven als ouder een stukje makkelijker en bestel vandaag nog deze handige kinderwagenhaak!

Veelgestelde vragen over Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires is . Daarnaast is Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires heeft .

Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Kinderwagen Haak 2 stuks Wandelwagen Haak Buggy Haken Accessoires zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 15 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens