1. kinderwagen
  2. Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte

Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

18 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6.72 kg

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 45 cm

Omschrijving van Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte

De Hauck Sport lichtgewicht buggy is een perfecte metgezel voor uw winkeluitstapjes. Deze buggy is zeer licht, wendbaar en gemakkelijk te hanteren dankzij de doorlopende duwbeugel. Hierdoor kunt u de buggy zelfs met één hand besturen. De wendbaarheid van de buggy zorgt ervoor dat hij moeiteloos elke bocht kan nemen. Of het nu voor dagelijks gebruik, op reis of als tweede buggy voor de grootouders is, de Sport is de ideale keuze. Bovendien heeft de buggy een ruime mand die voldoende ruimte biedt voor al uw boodschappen. Deze lichtgewicht wandelwagen is voorzien van een verstelbare rugleuning die in de ligstand kan worden gezet en een aanpasbare voetensteun. Daarnaast beschermt de zonnekap uw kleintje tegen regen en wind. De Hauck Sport is de perfecte metgezel voor uw dagelijkse reizen met bus en trein, maar ook ideaal voor op vakantie. Dankzij het lichte gewicht en het compacte formaat kan de buggy eenvoudig worden opgevouwen en overal mee naartoe worden genomen. Uw kind zal zich comfortabel voelen in de zacht gevoerde zitting met verstelbare rugleuning en voetensteun. De Hauck Sport lichtgewicht buggy biedt u en uw kind het gemak en comfort dat u nodig heeft tijdens uw avonturen.

Veelgestelde vragen over Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte is 18 kg. Daarnaast is Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte heeft Massieve banden.

Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck Sport lichtgewicht buggy tot 18 kg met ligstand vanaf de geboorte zijn als volgt:

  • Product hoogte: 45 cm
  • product breedte: 45 cm
  • Het is daarnaast 6.72 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens