1. kinderwagen
  2. Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses

Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses

Merk

Tiny Love

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.70 kg

Afmetingen

Hoogte: 32 cm

Breedte:

Omschrijving van Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses

Tiny Love's Tiny Princess Tales Musical Nature Speelboog zorgt voor eindeloos plezier en vermaak onderweg. Deze speelboog voor aan de kinderwagen heeft een scala aan speeltjes die niet alleen voor entertainment zorgen, maar ook de ontwikkeling van je baby stimuleren. Wat deze speelboog zo uniek maakt, is dat het het enige speelgoed is met elektronische functies en vier vrolijke deuntjes die door de baby zelf worden geactiveerd. Hierdoor wordt het essentiële leerproces van oorzaak en gevolg gestimuleerd. De Tiny Princess Tales Musical Nature Speelboog is perfect voor een gezellige wandeling samen met je kleintje. Deze speelboog maakt deel uit van Tiny Love's Tiny Princess Tales-collectie en bevat Tiny Princess Tales Tiny Pioneers. Dit muzikale speelgoed inspireert je baby met verschillende deuntjes en zorgt voor eindeloos speelplezier. De flexibele bogen van de Music Nature Speelboog kunnen gemakkelijk naar je baby worden gericht, zodat ze optimaal kunnen genieten van de speeltjes. Daarnaast is de verstelbare boog ontworpen om zich aan te passen aan verschillende kinderwagenstijlen en kan deze eenvoudig worden bevestigd met de universele clip. Met Tiny Love's Tiny Princess Tales Musical Nature Speelboog wordt elke wandeling een waar avontuur vol ontdekkingen en plezier. Laat je baby genieten van de vrolijke deuntjes en stimuleer tegelijkertijd hun ontwikkeling. Een absolute must-have voor elke ouder die op zoek is naar een speelboog.

Veelgestelde vragen over Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses is . Daarnaast is Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses heeft .

Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Tiny Love Musical Nature Speelboog Tiny Princess Tales Prinses zijn als volgt:

  • Product hoogte: 32 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens