1. kinderwagen
  2. KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

Merk

KIDUKU

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

14.5 kg

Afmetingen

Hoogte: 112 cm

Breedte: 65 cm

Omschrijving van KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

Deze combi-kinderwagen van KIDUKU is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn 3-in-1 ontwerp biedt hij alles wat je nodig hebt voor de reis met je kleintje. De kinderwagen kan eenvoudig worden omgevormd tot een buggy of autostoeltje, waardoor je de flexibiliteit hebt om aan te passen aan de behoeften van je kind, vanaf de geboorte tot de peuterjaren. De KIDUKU® 3 in 1 combi-kinderwagen is zorgvuldig ontworpen met het comfort van zowel de ouder als het kind in gedachten. Met zijn ergonomische handgreep en verstelbare rugleuning kun je gemakkelijk de juiste positie vinden voor jou en je kleintje. De zwenkwielen zorgen voor een soepele en moeiteloze manoeuvreerbaarheid, terwijl de stevige constructie en de veiligheidsriemen ervoor zorgen dat je kind altijd veilig en beschermd blijft. Naast zijn functionaliteit, is deze combi-kinderwagen ook praktisch. Hij wordt geleverd met een handig autostoeltje, waardoor je gemakkelijk kunt overstappen van de auto naar de kinderwagen zonder je kleintje te storen. De regenhoes beschermt je kind tegen onverwachte regenbuien, terwijl het inklapbare ontwerp zorgt voor een gemakkelijke opslag en transport. Kortom, de KIDUKU® 3 in 1 combi-kinderwagen is de perfecte metgezel voor elke ouder die op zoek is naar comfort, gemak en st.

Veelgestelde vragen over KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar

Het maximaal aanbevolen gewicht voor KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar is 15 kg. Daarnaast is KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar heeft Alle banden zijn massieve banden.

KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van KIDUKU- 3 in 1 combi-kinderwagen- buggy incl. autostoeltje-regenhoes- inklapbaar zijn als volgt:

  • Product hoogte: 112 cm
  • product breedte: 65 cm
  • Het is daarnaast 14.5 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens