1. kinderwagen
  2. Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows

Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows

Merk

Bebeconfort

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

3000 g

Afmetingen

Hoogte: 97 cm

Breedte: 23 cm

Omschrijving van Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows

De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows is de ultieme metgezel voor avontuurlijke ouders en hun kleintjes. Deze lichtgewicht buggy is speciaal ontworpen voor reizen en biedt ultieme mobiliteit en gemak. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht ontwerp kan de Peps eenvoudig worden ingeklapt en meegenomen, waar je ook naartoe gaat. Deze buggy is niet alleen praktisch, maar ook zeer comfortabel voor je kindje. Met zijn wendbare ontwerp en vering op de voorwielen, biedt de Peps een soepele en aangename rit. Of je nu door drukke straten navigeert of over hobbelige paden loopt, deze buggy zorgt ervoor dat je kleintje comfortabel en tevreden blijft. Naast zijn functionaliteit en comfort, is de Bebeconfort Peps Buggy ook stijlvol. Het heeft een opvallend design met de unieke Geronimo's Arrows print, waardoor je zeker de aandacht trekt tijdens je wandelingen. Met de handige zonnekap ben je altijd beschermd tegen de zon, zodat je kleintje veilig en comfortabel kan genieten van de buitenlucht. De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische, comfortabele en stijlvolle buggy voor hun kleintje. Met zijn lichtgewicht ontwerp, wendbaarheid en vering op de voorwielen, is deze buggy ideaal voor zowel korte uitstapjes als lange reizen. La.

Veelgestelde vragen over Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows is 15 kg. Daarnaast is Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Geronimo's Arrows zijn als volgt:

  • Product hoogte: 97 cm
  • product breedte: 23 cm
  • Het is daarnaast 3000 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens