1. kinderwagen
  2. Heimess Kinderwagenspanner Beer

Heimess Kinderwagenspanner Beer

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Heimess Kinderwagenspanner Beer om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Heimess Kinderwagenspanner Beer

Merk

Heimess

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.25 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Heimess Kinderwagenspanner Beer

De Heimess Kinderwagenspanner Beer is een prachtige toevoeging aan elke kinderwagen. Gemaakt van natuurlijk hout, straalt deze wagenspanner een warme en rustieke uitstraling uit. Met een lengte van 40 cm is het de perfecte maat om de aandacht van uw kleintje te trekken. Maar deze wagenspanner is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, het is ook zeer functioneel. Met 2 roestvrij stalen clips is het eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het valt of losraakt tijdens het wandelen. Het is stevig en betrouwbaar, zodat uw kind er veilig van kan genieten. Deze wagenspanner is ontworpen om de zintuigen van uw kind te stimuleren. Terwijl ze naar de schattige beertjes kijken en grijpen, zal het belletje vrolijk rinkelen. Dit zorgt voor plezier en afleiding tijdens uw wandelingen, waardoor uw kind zich nooit zal vervelen. Bovendien helpt het hen ook bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden. Kortom, de Heimess Kinderwagenspanner Beer is een must-have accessoire voor elke kinderwagen. Het biedt niet alleen visuele en auditieve stimulatie, maar ook veiligheid en betrouwbaarheid. Laat uw kleintje genieten van de vrolijke beertjes en het belletje terwijl u samen de wereld verkent.

Veelgestelde vragen over Heimess Kinderwagenspanner Beer

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Heimess Kinderwagenspanner Beer is . Daarnaast is Heimess Kinderwagenspanner Beer geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Heimess Kinderwagenspanner Beer heeft .

Heimess Kinderwagenspanner Beer heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Heimess Kinderwagenspanner Beer heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Heimess Kinderwagenspanner Beer zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.25 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens