1. kinderwagen
  2. Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black

Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9.70 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 44 cm

Omschrijving van Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black

De Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black is een revolutionaire kinderwagen die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van drukke stadsbewoners en avontuurlijke reizigers. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht constructie is deze kinderwagen de perfecte metgezel voor zowel korte uitstapjes als lange reizen. Het verfijnde ontwerp van de Easywalker Miley maakt hem niet alleen stijlvol, maar ook praktisch in gebruik. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en intuïtieve bediening, is deze kinderwagen gemakkelijk te manoeuvreren door smalle straatjes en drukke winkelstraten. De Miley beschikt over een ruime opbergmand waarin je al je essentiële items kunt meenemen, zodat je altijd goed voorbereid op pad kunt gaan. Daarnaast biedt de Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black ook ultiem comfort voor je kindje. Met zijn verstelbare rugleuning en voetensteun kan de kinderwagen eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van je kind, zodat ze altijd comfortabel en ondersteund zitten. Bovendien is de Miley voorzien van een zonnekap met UV-bescherming, zodat je kindje altijd beschermd is tegen de zonnestralen. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een avontuurlijke reis maakt, met de Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black ben je altijd klaar voor het volgende avontuur. Deze kinderwagen combineert functionaliteit, comfort en stijl,.

Veelgestelde vragen over Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black is 22 kg. Daarnaast is Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black heeft Alle banden zijn massieve banden.

Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Easywalker Miley² Miley2 Miley Shadow Black zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 44 cm
  • Het is daarnaast 9.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens