1. kinderwagen
  2. Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch

Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch

Merk

Little Dutch

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

127 g

Afmetingen

Hoogte: 10 cm

Breedte:

Omschrijving van Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch

De Wagenspanner Sailors Bay van Little Dutch is een prachtige toevoeging aan elke autostoel of kinderwagen. Met zijn kleurrijke en vrolijke ontwerp zorgt hij voor urenlang speelplezier onderweg. De wagenspanner is gemakkelijk te bevestigen en beschikt over 4 leuke speeltjes die de zintuigen van je kleintje prikkelen. De rammelaar zorgt voor een vrolijk geluid, het spiegeltje laat je kindje kennismaken met zijn eigen reflectie, het knijptoetertje is perfect voor kleine handjes om vast te pakken en het knisperspeeltje zorgt voor een verrassend knisperend geluid. Niet alleen zorgt de Wagenspanner Sailors Bay voor veel speelplezier, maar hij stimuleert ook de hand-oogcoördinatie van je kindje. Terwijl je onderweg bent, kan je kleintje vol verwondering naar de speeltjes grijpen en ontdekken. Met de Wagenspanner Sailors Bay wordt elke rit een avontuur vol ontdekkingen!

Veelgestelde vragen over Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch is . Daarnaast is Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch heeft .

Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Wagenspanner Sailors Bay Little Dutch zijn als volgt:

  • Product hoogte: 10 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 127 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens