1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

158 g

Afmetingen

Hoogte: 0.5 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose

De Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose is een veelzijdige en handige accessoire voor jouw kinderwagen, autostoel of buggy. Met deze zonnedoek creëer je een veilige en comfortabele omgeving voor jouw kleintje, waar hij of zij beschermd is tegen de zon, wind en andere storende elementen. De mooie origami zwaluw print in de kleur Rose zorgt voor een vrolijke en trendy uitstraling. Het bevestigen van de zonnedoek is eenvoudig en kan in slechts enkele seconden gedaan worden. Dankzij het klittenband is de zonnedoek gemakkelijk op te rollen en stevig vast te zetten, zodat hij niet verschuift tijdens het gebruik. Hierdoor kun je de zonnedoek precies zo positioneren als je wilt, om optimaal gebruik te maken van de bescherming tegen de zon. Bovendien is de zonnedoek gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Naast het bieden van bescherming tegen de zon, biedt de Dooky Universal Cover nog meer voordelen. Zo zorgt hij voor een rustige en fijne omgeving voor jouw kindje, waar hij of zij niet wordt afgeleid door geluiden of andere prikkels. Dit is vooral handig tijdens het slapen of wanneer je even een rustig moment wilt creëren voor jouw kleintje. Kortom, met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose haal je een praktisch en stijlvol accessoire in huis.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Origami swallow Rose zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 158 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens