1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

153 g

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen regen, wind, sneeuw en licht. Het is een veelzijdige accessoire dat eenvoudig binnen enkele seconden met behulp van kunststof ringen aan elke kinderwagen bevestigd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de hoogte van de Dooky aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. De Dooky is geschikt voor alle merken reiswiegjes, autostoeltjes groep 0+, kinderwagens en buggy's. Dit betekent dat je het niet alleen kunt gebruiken voor je huidige kinderwagen, maar ook voor toekomstige kinderwagens. Het is gemaakt van 100% katoen, waardoor het niet alleen zacht aanvoelt, maar ook gemakkelijk in de wasmachine kan worden gewassen. Wat de Dooky echt uniek maakt, is dat het universeel is. Dit betekent dat het past op verschillende soorten kinderwagens en autostoeltjes, waardoor het een veelzijdige keuze is voor ouders. Daarnaast is het ook verstelbaar in hoogte door simpelweg de Dooky op te rollen. Op deze manier kun je de perfecte bescherming creëren voor je kind, ongeacht de weersomstandigheden. Met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion ben je altijd goed voorbereid op elk avontuur met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Dandelion zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 153 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens