1. kinderwagen
  2. Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray

Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray

Merk

sensillo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

200 g

Afmetingen

Hoogte: 3 cm

Breedte:

Omschrijving van Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray

De Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige grijs is de perfecte toevoeging aan elke kinderwagen. Met zijn heerlijke kussen, voorzien van schattige teddybeeroren, en het dekbed met een fijne vulling van siliconenfleece, zal deze set je baby comfort en warmte bieden tijdens elke wandeling. De set is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder kleurrijk katoen en een prachtige fluwelen stof die de zintuigen van je baby zal prikkelen. Deze dubbelzijdige bekledingset is niet alleen geschikt voor de kinderwagen, maar kan ook gebruikt worden in het ledikant, de wieg of als zacht matje voor je kleintje. Bovendien kan het kussen zelfs dienen als knuffel voor je baby. Deze bekledingset is tot in de puntjes afgewerkt en oogt zeer esthetisch. De set is een waardevolle toevoeging aan de uitrusting van elke ouder die streeft naar comfort en stijl voor hun kleintje. Met de Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige grijs geef je je baby een rustgevende en knusse omgeving, waarin ze zich veilig en geborgen voelen tijdens elke uitstap.

Veelgestelde vragen over Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray is . Daarnaast is Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray heeft .

Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Kinderwagen bekledingset kussen + deken BOS beige gray zijn als volgt:

  • Product hoogte: 3 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 200 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens