1. kinderwagen
  2. Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes

Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes

Merk

Little Dutch

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.10 kg

Afmetingen

Hoogte: 6 cm

Breedte:

Omschrijving van Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes

Deze prachtige Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes is een ware blikvanger en biedt tevens uitnodiging tot spel. Elk figuurtje aan deze wagenspanner heeft een specifieke functie, waardoor er veel te ontdekken valt. Met een ratelend geluid, piepende geluidjes en knisperend materiaal prikkelt deze wagenspanner de zintuigen van je kindje. De wagenspanner kan eenvoudig worden bevestigd aan de autostoel of kinderwagen, zodat je kleintje zich onderweg kan vermaken en tegelijkertijd de hand-oogcoördinatie kan oefenen. Daarnaast is deze Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan de kinderwagen of autostoel. Met zijn vrolijke en kleurrijke design trekt hij de aandacht van jong en oud. Het nostalgische karakter geeft een unieke twist aan deze wagenspanner, waardoor hij een echte eyecatcher wordt. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de wagenspanner lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Kortom, de Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes is niet alleen een leuke speelkameraad voor je kindje, maar ook een stijlvolle accessoire voor de kinderwagen of autostoel. Met zijn vele ontdekkingsmogelijkheden en duurzame kwaliteit is dit een must-have voor iedere ouder. Geef je kleintje het plezier van spelen en ontdekken, terwijl jij geniet van.

Veelgestelde vragen over Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes is . Daarnaast is Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes heeft .

Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Nijntje wagenspanner Vintage Sunny Stripes zijn als volgt:

  • Product hoogte: 6 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.10 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens