1. kinderwagen
  2. Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand

Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand

Merk

Prénatal

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

7.02 kg

Afmetingen

Hoogte: 1040 mm

Breedte: 25 cm

Omschrijving van Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand

Met de Prénatal compacte buggy wordt het een fluitje van een cent om eropuit te gaan met je kleintje. De duwstang is bekleed met kunstleer voor een comfortabele grip. Het ontwerp van de buggy zorgt ervoor dat hij wendbaar en praktisch in gebruik is. De buggy is voorzien van een verstelbaar voetensteuntje en een traploos verstelbare rugleuning, die bijna volledig plat kan liggen! Daarnaast heeft hij een extra grote uitschuifbare zonnekap om je kindje te beschermen tegen de zon, wind of een paar druppels regen. Op de zonnekap bevindt zich ook een kijkvenster en een extra opbergvakje. Deze buggy is van alle gemakken voorzien. Alle wielen hebben vering voor een comfortabele rit en de afneembare en draaibare voorbeugel zorgt voor gemakkelijke toegang. Klap de buggy eenvoudig in met één hand. De Prénatal compacte buggy Sara wordt geleverd inclusief een handige transporttas en is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 22 kg. Met de Prénatal compacte buggy heb je alles wat je nodig hebt om comfortabel en stijlvol op pad te gaan met je kleintje. De hoge duwstang, bekleed met kunstleer, biedt een luxe en comfortabele grip. Het slimme ontwerp van de buggy maakt hem zeer wendbaar en praktisch in gebruik. Dankzij het verstelbare voetensteuntje en de traploos verstelbare rugleuning kan je kindje altijd in de meest comfortabele positie zitten of liggen. De extra.

Veelgestelde vragen over Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand is 22 kg. Daarnaast is Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand heeft Anti lek banden.

Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Prénatal Compact Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Traploos Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1040 mm
  • product breedte: 25 cm
  • Het is daarnaast 7.02 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens