1. kinderwagen
  2. Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

0.02 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

Maak kennis met de Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud. Deze prachtige kinderwagen is speciaal ontworpen om jouw kostbaarste bezit veilig en comfortabel te vervoeren. Of je nu een gezellige wandeling door de stad maakt of een dagje uit met het gezin plant, deze veelzijdige kinderwagen biedt alles wat je nodig hebt. Met zijn luxe uitstraling in een mooie gouden kleur, is de Hoobi® Luxe kinderwagen een echte eyecatcher. Het hoogwaardige ontwerp combineert functionaliteit met stijl, waardoor je kindje altijd in het middelpunt van de belangstelling staat. Dankzij het 3-in-1 ontwerp kan deze kinderwagen moeiteloos worden omgezet van een comfortabele wieg naar een handige buggy en zelfs een praktische wandelwagen. Zo groeit de kinderwagen met jouw kindje mee, vanaf de geboorte tot de leeftijd van 3 jaar. Veiligheid staat altijd voorop bij de Hoobi® Luxe kinderwagen. Het stevige frame zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de verstelbare veiligheidsgordel en de beschermende hoes ervoor zorgen dat jouw kindje altijd veilig en beschermd is. Daarnaast is de kinderwagen voorzien van een handige opbergruimte waarin je alle benodigdheden voor onderweg gemakkelijk kunt meenemen. Met de Hoobi® Luxe kinderwagen ben je altijd klaar.

Veelgestelde vragen over Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud is 25 kg. Daarnaast is Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Hoobi® Luxe kinderwagen 3 in 1 Buggy Kinderwagen met stoel en wieg Wandelwagen Hoge Kwaliteit Goud zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 0.02 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens