1. kinderwagen
  2. Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy

Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy

Merk

Joovy

Max aanbevolen gewicht

22.68 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

17 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 76.96 cm

Omschrijving van Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy

De Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy in antraciet is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische oplossing voor het vervoeren van hun kinderen. Met zijn full-size ontwerp biedt deze duo buggy voldoende ruimte voor twee kinderen, zodat je gemakkelijk beide kleintjes tegelijk kunt meenemen. Deze dubbele buggy is niet alleen ruim, maar ook bijzonder handig in gebruik. Dankzij het eenvoudige opvouwsysteem kun je de Kooper moeiteloos inklappen en opbergen wanneer je hem niet nodig hebt. Dit maakt hem ideaal voor ouders die vaak onderweg zijn en behoefte hebben aan een compacte oplossing. Bovendien is de antracietkleurige bekleding van de buggy niet alleen stijlvol, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Zo blijft de buggy er altijd fris en netjes uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik. Met de Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy kunnen ouders en hun kinderen samen genieten van comfort en gemak. Of je nu een dagje gaat winkelen of een wandeling maakt in het park, deze buggy zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor avontuur. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor de Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy en ervaar het gemak van deze moderne en praktische kinderwagen.

Veelgestelde vragen over Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy is 22.68 kg. Daarnaast is Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy heeft Alle banden zijn massieve banden.

Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Joovy Kooper X2 Dubbele Buggy Antraciet Duo Buggy zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 76.96 cm
  • Het is daarnaast 17 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens