1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black

Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.54 kg

Afmetingen

Hoogte: 72.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black

De Maxi-Cosi Kinderwagenparasol is een onmisbaar accessoire voor alle ouders die hun kindje willen beschermen tegen de felle zonnestralen. Met de handige parasolclip kan deze parasol moeiteloos worden bevestigd op elke Maxi-Cosi kinderwagen. Deze parasol is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn tijdloze Essential Black kleur past hij perfect bij elke kinderwagen. Bovendien is de Maxi-Cosi Kinderwagenparasol voorzien van een 40+UV bescherming, waardoor je baby optimaal beschermd is tegen schadelijke zonnestralen. Dankzij de verstelbare standen kun je de parasol eenvoudig aanpassen aan de gewenste hoeveelheid schaduw. Zo kan je kindje altijd comfortabel genieten van wandelingen op warme, zonnige dagen. De Maxi-Cosi Kinderwagenparasol is dus niet alleen praktisch, maar ook een trendy accessoire dat jouw kinderwagen helemaal afmaakt.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black is . Daarnaast is Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black heeft .

Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Maxi-Cosi Kinderwagenparasol Inclusief parasolclip Essential Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 72.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.54 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens