1. kinderwagen
  2. Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis,

Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis,

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis, om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis,

Merk

Bramble

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

800 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis,

Onze hoogwaardige universele transporttas voor buggy's is de perfecte metgezel voor elke reis met je kleintje. Deze tas is niet alleen lichtgewicht en compact, maar ook waterdicht, waardoor je de buggy veilig kunt vervoeren zonder je zorgen te maken over regen of andere weersomstandigheden. Wat deze tas echt uniek maakt, is de ruimte die het biedt. Naast de buggy is er genoeg ruimte om al je benodigdheden op te bergen. Regenhoezen, parasols, dekens en nog veel meer kunnen allemaal gemakkelijk worden meegenomen zonder dat je met overvolle koffers hoeft te slepen. Alles blijft netjes bij elkaar, waardoor je reis nog praktischer en efficiënter wordt. Je zult je afvragen hoe je ooit zonder deze buggytas hebt gekund. Het is niet alleen een handige en nuttige accessoire, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je reisuitrusting. Met zijn duurzame materialen en hoogwaardige afwerking zorgt deze tas ervoor dat je buggy goed beschermd blijft tijdens het reizen. Dus waar wacht je nog op? Ga op pad en geniet van stressvrije avonturen met je kleintje, wetende dat je buggy veilig en beschermd is in onze hoogwaardige transporttas.

Veelgestelde vragen over Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis,

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis, is . Daarnaast is Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis, geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis, heeft .

Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis, heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis, heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Hoogwaardige universele transporttas voor buggy's Lichtgewicht, compact en waterdicht Bescherming tijdens de reis, zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 800 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens