1. kinderwagen
  2. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki

Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki

De Hoobi® 3-in-1 kinderwagen is de ultieme keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige en comfortabele kinderwagen. Met zijn luxueuze uitstraling en praktische functies zorgt deze kinderwagen ervoor dat zowel jij als je kleintje in stijl kunnen reizen. De kinderwagen is ontworpen voor kinderen van 0 tot 3 jaar en biedt de mogelijkheid om te veranderen van een kinderwagen/reiswieg naar een handige buggy. Dit slimme ontwerp maakt het gemakkelijk om de kinderwagen aan te passen aan de behoeften en ontwikkeling van je kind. Of je nu een lange wandeling maakt of even snel boodschappen gaat doen, de Hoobi® kinderwagen staat altijd voor je klaar. Naast zijn veelzijdigheid wordt de kinderwagen geleverd met een handig autostoeltje dat eenvoudig op het frame kan worden gemonteerd. Hierdoor kun je naadloos overschakelen van autorijden naar wandelen zonder je kleintje wakker te maken. De autostoel biedt optimale veiligheid en comfort, zodat je met een gerust hart op pad kunt gaan. De Hoobi® 3-in-1 kinderwagen is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn modieuze khaki kleur en trendy design is deze kinderwagen een echte eyecatcher. Daarnaast is de kinderwagen opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen of meegenomen in de auto. Kortom, met de Hoobi® 3-in-1 kinderw.

Veelgestelde vragen over Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki is 25 kg. Daarnaast is Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki heeft Alle banden zijn massieve banden.

Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Khaki zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens