1. kinderwagen
  2. Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame

Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame

Merk

Babyzen

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7 kg

Afmetingen

Hoogte: 106 cm

Breedte: 18 cm

Omschrijving van Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame

De Babyzen YOYO² 6+ is een innovatieve en stijlvolle buggy die speciaal ontworpen is voor kinderen vanaf 6 maanden oud. Met het taupe frame en het Color-pack 6+ ziet deze buggy er niet alleen trendy uit, maar biedt hij ook ultiem comfort en gemak voor zowel ouder als kind. Het frame van de Babyzen YOYO² 6+ is lichtgewicht en compact, waardoor hij eenvoudig op te vouwen en mee te nemen is. Of je nu op reis gaat, naar de stad gaat of gewoon een wandeling maakt, deze buggy past moeiteloos in elke situatie. Bovendien is hij voorzien van een handige draagriem, zodat je hem gemakkelijk over je schouder kunt dragen. Wat deze buggy echt bijzonder maakt, is het Color-pack 6+. Dit pack bestaat uit een zitting en een zonnekap die verkrijgbaar zijn in diverse trendy kleuren. Hiermee kun je de buggy naar jouw persoonlijke stijl aanpassen en je kleintje een vrolijke en comfortabele rit geven. De zitting is ergonomisch ontworpen en biedt optimale ondersteuning, terwijl de zonnekap beschermt tegen de zon en andere weersomstandigheden. Met de Babyzen YOYO² 6+ heb je dus niet alleen een trendy en praktische buggy, maar ook een veelzijdige en comfortabele metgezel voor jou en je kind. Geniet van de vrijheid en gemak die deze buggy biedt, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame is 22 kg. Daarnaast is Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame heeft Alle banden zijn massieve banden.

Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Babyzen YOYO² buggy 6+ taupe frame zijn als volgt:

  • Product hoogte: 106 cm
  • product breedte: 18 cm
  • Het is daarnaast 7 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens