1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black

Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

124 g

Afmetingen

Hoogte: 0.5 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black

Met de Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black creëer je niet alleen een comfortabele, maar ook een stijlvolle bescherming voor je kindje. Dit zonnedoek zorgt ervoor dat je kindje zich kan terugtrekken in een rustige en vredige omgeving, weg van alle storende factoren zoals licht, wind, zon, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden. De Dooky Universal Cover is gemaakt van zacht en comfortabel Oekotex katoen, waardoor het veilig en prettig aanvoelt voor je kindje. Bovendien is het zonnedoek gemakkelijk te onderhouden, want het is machine wasbaar. Wat dit product extra bijzonder maakt, is dat de Dooky Cover universeel is en binnen enkele seconden te bevestigen is aan verschillende kinderwagens, autostoeltjes groep 0+ en zelfs buggy's. Dit betekent dat je dit zonnedoek gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw behoeften en het kunt gebruiken op verschillende momenten en plaatsen. Geef je kindje de bescherming en comfort die het verdient met de Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black. Voeg een vleugje stijl toe aan de wandeltochten en creëer een serene omgeving waarin je kindje zich veilig en geborgen voelt.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black heeft .

Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnedoek Kinderwagen Romantic Leaves Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 124 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens