1. kinderwagen
  2. Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen

Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen

Merk

Ted&Tilly

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.04 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen

De Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen biedt een betrouwbare en veilige bescherming tegen vervelende insecten tijdens de zomermaanden. Deze klamboe is speciaal ontworpen voor gebruik in reiswiegen en zorgt ervoor dat jouw kleintje ongestoord kan genieten van een goede nachtrust of ontspanning, zonder lastiggevallen te worden door insectenbeten. Met de handige opening aan de bovenkant van de klamboe is het gemakkelijk om je baby op te tillen of neer te leggen, zonder de klamboe helemaal te moeten verwijderen. Dit zorgt niet alleen voor extra gemak, maar ook voor een langere levensduur van de klamboe. De klamboe is gemaakt van duurzaam en ademend materiaal dat zorgt voor een goede luchtcirculatie, zodat je baby comfortabel en koel blijft, zelfs op warme zomerdagen. Daarnaast is de Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg met Opening Om Te Tillen eenvoudig te installeren en past het op de meeste reiswiegen. Het lichte en compacte ontwerp maakt het ook ideaal om mee te nemen op vakantie of uitstapjes. Bescherm je kleintje op een stijlvolle en effectieve manier tegen muggen, vliegen en andere insecten met deze praktische en trendy klamboe.

Veelgestelde vragen over Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen is . Daarnaast is Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen heeft .

Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Ted&Tilly Klamboe Voor Reiswieg Met Opening Om Te Tillen zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.04 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens