1. kinderwagen
  2. Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Merk

Ding

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 49 cm

Omschrijving van Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

De Ding Vivo wandelwagen brengt comfort en gemak tijdens het wandelen met je kleintje! Deze wandelwagen is speciaal ontworpen voor kindjes vanaf 6 maanden tot een maximum gewicht van 15kg. Met zijn zilveren kleur is deze wandelwagen niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Wat deze wandelwagen echt uniek maakt, is het feit dat je hem met slechts één hand kunt inklappen en uitklappen. Geen gedoe meer met ingewikkelde handelingen! Dit maakt de wandelwagen ideaal voor drukke ouders die graag snel en efficiënt op pad willen gaan. Daarnaast is de Ding Vivo wandelwagen uitgerust met een handig boodschappenmandje en een zonnekap. Zo kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen en je kleintje beschermen tegen de zon. Of je nu een boodschapje wilt doen of een ontspannen wandeling wilt maken in het park, met de Ding Vivo wandelwagen ben je altijd verzekerd van comfort en gebruiksgemak. Maak je leven als ouder gemakkelijker en kies voor deze inklapbare buggy. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en geniet van zorgeloze wandelingen met je kleintje!

Veelgestelde vragen over Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap is 15 kg. Daarnaast is Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft Massieve banden.

Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Ding Vivo Wandelwagen Zilver Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 49 cm
  • Het is daarnaast 7 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens