1. kinderwagen
  2. Activiteitenvriend Luiaard Salo

Activiteitenvriend Luiaard Salo

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Activiteitenvriend Luiaard Salo om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Activiteitenvriend Luiaard Salo

Merk

Playgro

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

186 g

Afmetingen

Hoogte: 34.4 cm

Breedte:

Omschrijving van Activiteitenvriend Luiaard Salo

Hang rond met de sensorische activiteiten vriend Salo de luiaard! Salo is speciaal ontworpen om de zintuigen van baby's te prikkelen en hun ontwikkeling vanaf de geboorte te ondersteunen. Hij heeft een grote verscheidenheid aan materialen en oppervlakken om te verkennen, waaronder een heerlijk zachte pluchen vacht, een knisperend blad, tastbare linten om de grijpvaardigheid te stimuleren, geribbelde klik-klak ringen en een buigbaar blad met reliëf om pijnlijk tandvlees te verzachten. Bovendien maakt Salo rammelgeluiden wanneer je hem schudt. Met zijn prachtige contrasterende kleuren en patronen stimuleert Salo ook de visuele zintuigen van baby's. Dankzij de handige bevestigingsclip kun je Salo altijd binnen handbereik houden, of je nu onderweg bent in de auto, met de buggy wandelt, of in de box speelt. Salo is niet alleen een schattig en knuffelbaar speelmaatje, maar ook een geweldige manier om de zintuiglijke ontwikkeling van je baby te bevorderen. Laat je kleintje genieten van de verschillende texturen, geluiden en kleuren die Salo te bieden heeft, en zie hoe hun nieuwsgierigheid en motorische vaardigheden zich ontwikkelen terwijl ze spelen met deze leuke luiaard!

Veelgestelde vragen over Activiteitenvriend Luiaard Salo

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Activiteitenvriend Luiaard Salo is . Daarnaast is Activiteitenvriend Luiaard Salo geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Activiteitenvriend Luiaard Salo heeft .

Activiteitenvriend Luiaard Salo heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Activiteitenvriend Luiaard Salo heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Activiteitenvriend Luiaard Salo zijn als volgt:

  • Product hoogte: 34.4 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 186 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens