1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.15 kg

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars biedt niet alleen bescherming tegen zonnestralen, maar ook tegen regen, wind, sneeuw en licht. Met dit veelzijdige product kan je je kindje altijd veilig en comfortabel meenemen, ongeacht het weer. De Dooky is ontworpen om binnen enkele seconden te bevestigen en kan gemakkelijk worden aangepast aan de gewenste hoogte. Dit zonnescherm is geschikt voor alle merken reiswiegjes, autostoeltjes groep 0+, kinderwagens en buggy's. Met de handige kunststof ringen kan de Dooky eenvoudig aan de kinderwagen worden bevestigd. Je kunt de hoogte van de Dooky aanpassen door deze op te rollen, waardoor het geschikt is voor bijna alle modellen. Naast zijn praktische eigenschappen heeft de Dooky ook een stijlvol design. De Silver Stars print geeft een vleugje glamour aan elke kinderwagen. Maak je geen zorgen over de kwaliteit, want de Dooky is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat. Met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars kan je met een gerust hart op pad gaan, wetende dat je kindje altijd goed beschermd is.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Silver Stars zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens