1. kinderwagen
  2. Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Merk

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

1 kg

Afmetingen

Hoogte: 1040 mm

Breedte: 25 cm

Omschrijving van Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

De Prénatal compacte buggy is de ideale metgezel voor jou en je kindje tijdens jullie uitstapjes. De buggy is ontworpen met een hoge duwstang, bekleed met zacht kunstleer voor een comfortabele grip. Dankzij het praktische en wendbare ontwerp is de buggy gemakkelijk te manoeuvreren. Deze compacte buggy is voorzien van een verstelbaar voetensteuntje en een traploos verstelbare rugleuning, die zelfs bijna helemaal plat kan! Daarnaast biedt de extra grote en uitschuifbare zonnekap bescherming tegen de zon, wind en zelfs een paar druppels regen. De zonnekap heeft ook een handig kijkvenster en een extra opbergvakje. Deze buggy is van alle gemakken voorzien. De wielen zijn uitgerust met vering voor een comfortabele rit en de voorbeugel is afneembaar en draaibaar, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je kindje. Bovendien kan de buggy met slechts één hand eenvoudig worden ingeklapt. De Prénatal compacte buggy Sara wordt geleverd inclusief een handige transporttas en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot en met 22 kg. Met deze buggy heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en zorgeloze wandeling met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy is 22 kg. Daarnaast is Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft Anti lek banden.

Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Prénatal Compact Buggy Traploos Verstelbare Rugleuning Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1040 mm
  • product breedte: 25 cm
  • Het is daarnaast 1 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens