1. kinderwagen
  2. Baninni Duo Kinderwagen Luiz

Baninni Duo Kinderwagen Luiz

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Baninni Duo Kinderwagen Luiz om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Baninni Duo Kinderwagen Luiz

Merk

Baninni

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

16.90 kg

Afmetingen

Hoogte: 120.00 cm

Breedte: 59 cm

Omschrijving van Baninni Duo Kinderwagen Luiz

De Baninni Duo Kinderwagen Luiz is een revolutionaire en veelzijdige wandelwagen speciaal ontworpen voor duo's en tweelingen. Met afzonderlijk verstelbare zitjes kunnen de kinderen zowel voorwaarts als achterwaarts rijden, waardoor ze altijd in contact kunnen blijven met hun omgeving. Bovendien kunnen de zitjes eenvoudig worden omgevormd tot een comfortabele reiswieg, zodat je kleintjes ook kunnen slapen terwijl je onderweg bent. Deze duo kinderwagen kan zelfs worden getransformeerd tot een solo buggy, waardoor hij perfect is voor gezinnen met één kind of voor ouders die af en toe alleen op pad gaan. Dankzij het compacte inklapbare ontwerp kan de buggy gemakkelijk worden opgeborgen, wat ideaal is voor mensen met beperkte opbergruimte. De rugleuningen van de Baninni Duo Kinderwagen Luiz zijn individueel verstelbaar en de voetensteunen kunnen naar wens worden aangepast. De stijlvolle bekleding geeft de Luiz een trendy uitstraling, terwijl de 5-puntsgordel en de afneembare voorbeugel zorgen voor de veiligheid van je kinderen tijdens het rijden. Onderaan de kinderwagen bevinden zich handige boodschappenmandjes waarin je een luiertas of speelgoed kunt bewaren, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Geschikt voor kinderen van 0 tot 36 maanden en met een maximaal draaggewicht van 22 kg per zitje, is de Baninni Duo Kinder.

Veelgestelde vragen over Baninni Duo Kinderwagen Luiz

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Baninni Duo Kinderwagen Luiz is 22 kg. Daarnaast is Baninni Duo Kinderwagen Luiz geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Baninni Duo Kinderwagen Luiz heeft Alle banden zijn massieve banden.

Baninni Duo Kinderwagen Luiz heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Baninni Duo Kinderwagen Luiz heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Baninni Duo Kinderwagen Luiz zijn als volgt:

  • Product hoogte: 120.00 cm
  • product breedte: 59 cm
  • Het is daarnaast 16.90 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens