1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen

Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

529 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen

Dit Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 kinderwagen is de perfecte oplossing om jouw kinderwagen veilig en gemakkelijk te verplaatsen. Of je nu de originele achterwielen kwijt bent geraakt of beschadigd hebt, of gewoon op zoek bent naar een reserveset, deze set is precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor gebruik met de Zelia2 kinderwagen, kun je er zeker van zijn dat dit achterwiel stevig op zijn plaats zit. Met een eenvoudige bevestiging kun je snel en moeiteloos het wiel vervangen, zodat je weer op pad kunt met je kleintje. Daarnaast zijn onze wielen gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor je erop kunt vertrouwen dat ze lang meegaan. Of je nu een drukke ouder bent die dagelijks de kinderwagen gebruikt of af en toe een reserve set wilt hebben, deze achterwielen bieden de betrouwbaarheid en kwaliteit die je nodig hebt. Investeer in de Zelia2 kinderwagen en maak je geen zorgen meer over het verplaatsen van je kinderwagen op een veilige en eenvoudige manier.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen is . Daarnaast is Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen heeft .

Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Maxi-Cosi Achterwiel voor de Zelia2 Kinderwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 529 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens