1. kinderwagen
  2. Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

Merk

woezy.nl

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

100 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

Met trots presenteren wij de Woezy Wagenspanner Djungo Olifant, een uniek en handgemaakt kraamcadeau voor jouw kleintje. Deze prachtige wagenspanner is gemaakt van hoogwaardig hout, zachte siliconen kralen en liefdevol gehaakte details. Onze Djungo Olifant wagenspanner is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook talloze stimulerende mogelijkheden voor de ontwikkeling van je baby. De combinatie van verschillende texturen en kleuren stimuleert de zintuigen en moedigt de fijne motoriek aan. Je kleintje zal gefascineerd zijn door de gehaakte olifant en de vrolijke houten kralen die zachtjes rammelen tijdens het wandelen. De Woezy Wagenspanner Djungo Olifant is eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen of buggy, waardoor je kleintje altijd gezelschap heeft tijdens de wandelingen. Daarnaast is deze wagenspanner ook een perfect accessoire voor in de wieg of autostoel. Geef dit prachtige kraamcadeau aan een vriend of familielid en maak indruk met je keuze voor stijlvol en verantwoord speelgoed. Geef je baby de beste start in het leven met deze betoverende wagenspanner.

Veelgestelde vragen over Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby is . Daarnaast is Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby heeft .

Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Woezy Wagenspanner Djungo Olifant Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 100 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens