1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni

Merk

Dooky

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.17 kg

Afmetingen

Hoogte: 0.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni biedt niet alleen bescherming tegen zonnestralen, maar ook tegen regen, wind, sneeuw en fel licht. Met dit handige accessoire hoef je je geen zorgen meer te maken over de weersomstandigheden tijdens het wandelen met je kindje. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk te bevestigen met kunststof ringen. Binnen enkele seconden is de Dooky klaar voor gebruik. Wat dit product extra handig maakt, is dat het in elke gewenste hoogte verstelbaar is. Dit kan eenvoudig worden gedaan door de Dooky op te rollen. Zo kun je de perfecte positie kiezen om je kindje te beschermen tegen zonnestralen of andere weersomstandigheden. Bovendien is deze Dooky geschikt voor alle merken reiswiegjes, autostoeltjes groep 0+, kinderwagens en buggy's, waardoor het een universele oplossing is voor elke kinderwagen. Naast de universele pasvorm en de verstelbare hoogte, heeft de Dooky nog andere kenmerken die het tot een onmisbaar item maken voor elke ouder. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, zodat je er lang van kunt genieten. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende trendy designs, zodat je de Dooky kunt matchen met de stijl van je kinderwagen. Met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni ben je altijd voorbereid op alle weersomstandigheden tijdens het wandelen met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Uni zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.17 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens