1. kinderwagen
  2. Dooky Universele Tassenhaak

Dooky Universele Tassenhaak

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universele Tassenhaak om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universele Tassenhaak

Merk

Dooky

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.14 kg

Afmetingen

Hoogte: 3 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universele Tassenhaak

De Dooky Universele Tassenhaak is een onmisbaar accessoire voor elke ouder. Het biedt altijd een handige plek om je (extra) tas op te hangen. Je kunt eenvoudig de stevige Dooky haak aan de handgreep van je kinderwagen vastklikken en al je tassen eraan hangen. Dit betekent dat je geen last meer hebt van snijdende plastic tasjes in je hand. De sterke metalen tassenhaak zorgt ervoor dat al je tassen veilig bij elkaar blijven. Bovendien is de haak voorzien van een schuimrubberen antislip laag, zodat hij niet wegglijdt en stevig op zijn plaats blijft zitten. Het zachte schuimrubber voelt ook nog eens prettig aan in je hand. Met de Dooky Universele Tassenhaak hoef je je geen zorgen meer te maken over waar je je tassen moet laten tijdens het wandelen met je kinderwagen. De haak biedt een handige oplossing om al je spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden. Of je nu boodschappen doet, een dagje uit gaat of gewoon een wandeling maakt, deze tassenhaak biedt de perfecte oplossing. Bovendien is de haak eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zodat je hem kunt gebruiken wanneer je hem nodig hebt en hem kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt. Met de Dooky Universele Tassenhaak wordt het dragen van tassen tijdens het wandelen met je kinderwagen een stuk comfortabeler en gemakkelijker.

Veelgestelde vragen over Dooky Universele Tassenhaak

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universele Tassenhaak is . Daarnaast is Dooky Universele Tassenhaak geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universele Tassenhaak heeft .

Dooky Universele Tassenhaak heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universele Tassenhaak heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universele Tassenhaak zijn als volgt:

  • Product hoogte: 3 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.14 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens