1. kinderwagen
  2. Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322

Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322

Merk

sevi baby

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322

Met de Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 blijft je kleine altijd heerlijk droog tijdens regenachtige autoritten. Deze regenhoes, speciaal ontworpen voor 0+ autostoeltjes, is een absolute must-have voor elke ouder. Het merk Sevibaby staat bekend om zijn hoogwaardige en praktische producten, en deze regenhoes is daar geen uitzondering op. De regenhoes is gemaakt van transparant materiaal, waardoor je altijd een duidelijk zicht hebt op je kleine. Geen gedoe meer met paraplu's of natte kleding, want met deze regenhoes blijft je kleintje lekker droog en comfortabel. Daarnaast beschikt de hoes over een handig ventilatievenster aan de bovenkant, wat ervoor zorgt dat je kleine altijd voldoende frisse lucht krijgt tijdens de rit. Zo kan je met een gerust hart de weg op, wetende dat je kleine veilig en beschermd is tegen regen en wind. Met de Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 ben je altijd goed voorbereid op onverwachte weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of waait, deze regenhoes biedt de perfecte bescherming voor je kleine. Investeer in dit praktische en kwalitatieve product en geniet van zorgeloze autoritten met je kleine spruit.

Veelgestelde vragen over Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 is . Daarnaast is Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 heeft .

Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Sevibaby Universele Regenhoes voor 0+ Autostoel 322 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens