1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.79 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 430 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

Met de Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite wordt het nog makkelijker om met je hele gezin naar buiten te gaan. Deze nieuwe, compacte en lichte kinderwagen is speciaal ontworpen om vanaf dag één te gebruiken. Of het nu gaat om een wandeling in het park of een bezoek aan de winkels, met de Lara² is het allemaal mogelijk. Deze kinderwagen is niet alleen compatibel met allerlei accessoires, maar ook eenvoudig op te vouwen. Geen gedoe meer met ingewikkelde handelingen, want met één druk op de duwstang vouwt de Lara² zich automatisch in. Hierdoor kun je hem gemakkelijk meenemen in de auto of opbergen in een kast. Daarnaast is de Lara² superlicht, wat het duwen en manoeuvreren nog comfortabeler maakt. Met de Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite ben je klaar om de wereld te verkennen met je kleintje aan je zijde. Waar wacht je nog op? Ga erop uit en geniet samen van nieuwe avonturen.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite heeft Alle banden zijn massieve banden.

Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Maxi-Cosi Lara² Buggy Essential Graphite zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 430 cm
  • Het is daarnaast 8.79 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens