1. kinderwagen
  2. Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver

Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver

Merk

Titanium Baby

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

400 g

Afmetingen

Hoogte: 5 cm

Breedte:

Omschrijving van Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver

Met de Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver ben je altijd voorbereid op zonnige dagen! Deze handige zilveren buggy parasol is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. Dankzij de universele clip kan hij moeiteloos worden bevestigd aan elk frame van een buggy, wandelwagen of kinderwagen. Deze parasol biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV-beschermingsfactor van 50+ zorgt hij ervoor dat je kleintje altijd veilig is, zelfs op de warmste dagen. De parasol is verstelbaar en kan in elke gewenste positie worden gezet, zodat je kindje altijd heerlijk in de schaduw kan zitten. Dankzij het zilveren design past deze parasol perfect bij elke kinderwagen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en stevig. Bovendien is hij gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Met de Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver geniet je samen met je kleintje van zorgeloze en comfortabele wandelingen, waar je ook naartoe gaat!

Veelgestelde vragen over Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver is . Daarnaast is Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver heeft .

Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Silver zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 400 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens