1. kinderwagen
  2. Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426

Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426

Merk

Ding

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426

De Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 is een onmisbare accessoire voor elke ouder. Deze zandkleurige parasol is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst praktisch. Met zijn UV 50+ bescherming houdt hij de schadelijke stralen van de zon effectief tegen, zodat je kindje veilig en comfortabel kan genieten van zijn wandelingen in de buitenlucht. Deze buggy parasol is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Dankzij de universele klem kan hij eenvoudig worden bevestigd op de meeste buggy's en kinderwagens, ongeacht de vorm van de buizen. Of je nu een ovale of ronde buis hebt, deze parasol past perfect. Het frame van de parasol is vervaardigd uit carbonvezel, wat ervoor zorgt dat hij sterk en duurzaam is. Zelfs bij veelvuldig gebruik zal hij niet roesten of beschadigen. Een uniek kenmerk van deze parasol is het flexibele materiaal in het eerste gedeelte na de klem. Hierdoor kan de paraplu in elke gewenste positie worden gezet, zodat je altijd de juiste hoeveelheid schaduw kunt creëren voor je kindje. Of het nu gaat om een lichte bries of een intense zon, met deze parasol ben je er zeker van dat je kindje de hele dag beschermd is tegen de felle zonnestralen. Investeer in de Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 en geef je kindje de beste bescherming onderweg.

Veelgestelde vragen over Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 is . Daarnaast is Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 heeft .

Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Ding Zand UV Buggy Parasol DI-252426 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens