1. kinderwagen
  2. Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg)

Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg)

Merk

KinderKraft

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7.90 kg

Afmetingen

Hoogte: 105.5 cm

Breedte: 51 cm

Omschrijving van Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg)

De Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg) is een onmisbaar item voor ouders die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met slechts één beweging kan deze elegante kinderwagen worden ingeklapt, waardoor het opbergen en meenemen een fluitje van een cent wordt. Met een gewicht van minder dan 8 kilogram is de NUBI 2 ook nog eens licht en gemakkelijk te hanteren. Deze kinderwagen biedt niet alleen gebruiksgemak, maar ook veiligheid en duurzaamheid. Het stevige frame kan tot 24 kilogram dragen, waardoor de NUBI 2 kan meegroeien met je kind. Daarnaast is de wandelwagen uiterst wendbaar en gemakkelijk te besturen, waardoor je moeiteloos door drukke straten en smalle paden kunt manoeuvreren. Maar dat is nog niet alles! Deze wandelwagen heeft ook een compact formaat wanneer hij is ingeklapt, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen op elke reis. Of je nu een dagje uit gaat of op vakantie gaat, de NUBI 2 staat altijd voor je klaar. En met de prachtige roze kwarts kleur zal je kleintje er ook nog eens stijlvol uitzien tijdens het wandelen. Kortom, de Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar gemak, comfort en stijl.

Veelgestelde vragen over Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg) is 22 kg. Daarnaast is Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg) heeft Alle banden zijn massieve banden.

Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg) heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Kinderkraft Wandelwagen Nubi 2 Pink Quartz (0-22kg) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105.5 cm
  • product breedte: 51 cm
  • Het is daarnaast 7.90 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens