1. kinderwagen
  2. Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition

Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

11 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 47 cm

Omschrijving van Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition

De Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition is dé perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een combinatie van functionaliteit en stijl. Met zijn exclusieve ontwerp is deze buggy een echte upgrade ten opzichte van de standaard Jackey. De Jackey Emerald Edition is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook extra opbergruimte en verbeterde veiligheidsfuncties. Met zijn verfijnde afwerking en prachtige smaragdgroene kleur is deze buggy een echte blikvanger. Dankzij de ruime opbergruimte onder de zitting van de buggy kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen tijdens je uitstapjes. Of het nu gaat om luiers, flesjes of speelgoed, je hebt alles binnen handbereik. Daarnaast zorgt de verbeterde veiligheid van de Jackey Emerald Edition ervoor dat je met een gerust hart kunt wandelen. De buggy is uitgerust met een 5-puntsgordel en een stevig frame, waardoor je kindje altijd veilig en comfortabel zit. Kortom, met de Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition geniet je niet alleen van de functionaliteit die je nodig hebt als ouder, maar ook van een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Deze buggy is de perfecte metgezel voor zowel korte uitstapjes als lange wandelingen en zal zeker de aandacht trekken van andere ouders. Investeer in comfort en stijl met de exclusieve Jackey Emerald Edition!

Veelgestelde vragen over Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition is 22 kg. Daarnaast is Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition heeft Alle banden zijn massieve banden.

Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Easywalker Buggy Jackey Emerald Edition zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 47 cm
  • Het is daarnaast 11 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens