1. kinderwagen
  2. BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black

BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black

Merk

Babyzen

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.17 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black

De BABYZEN YOYO bekerhouder in de kleur zwart is de perfecte accessoire om je drankje altijd binnen handbereik te hebben tijdens het wandelen met je kinderwagen. Deze bekerhouder is zeer stabiel en kan op maar liefst 6 verschillende plekken op het frame van de kinderwagen worden bevestigd. Zo kun je zelf bepalen op welke positie je de bekerhouder het meest handig vindt. Wat deze bekerhouder extra handig maakt, is dat je er niet één, maar twee bekerhouders aan kunt bevestigen. Op deze manier kun je niet alleen je eigen drankje meenemen, maar ook een drankje voor je kind. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar een plek om je drankje neer te zetten tijdens het wandelen. Met de BABYZEN YOYO bekerhouder heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Daarnaast is de bekerhouder ook nog eens erg stijlvol, dankzij de zwarte kleur die perfect past bij de moderne uitstraling van de BABYZEN YOYO kinderwagen. Met deze handige bekerhouder ben je altijd voorbereid en geniet je optimaal van je wandelingen met je kind.

Veelgestelde vragen over BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black is . Daarnaast is BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black heeft .

BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BABYZEN YOYO bekerhouder Kleur: Black zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.17 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens