1. kinderwagen
  2. MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg)

MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg)

Merk

Momi

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7.1 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 51 cm

Omschrijving van MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg)

De MoMi Estelle is de perfecte wandelwagen voor ouders die op zoek zijn naar gemak en comfort. Deze compacte lichtgewicht buggy is ontworpen om aan alle behoeften van jou en je kind te voldoen. Met zijn elegante grijze en gouden kleurenschema ziet hij er niet alleen stijlvol uit, maar is hij ook nog eens zeer praktisch. Met de MoMi Estelle kun je eenvoudig door drukke straten en smalle gangpaden manoeuvreren. De trolleyfunctie maakt het mogelijk om de opgevouwen kinderwagen moeiteloos voort te duwen of te trekken. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld met de trein reist of de trap op moet. Daarnaast is de Estelle geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot 15 kg, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Deze kinderwagen is niet alleen praktisch, maar ook zeer comfortabel voor je kleintje. De zitting kan in meerdere posities worden versteld, inclusief een volledig vlakke ligstand voor dutjes onderweg. De verstelbare voetensteun zorgt voor extra comfort, terwijl de 5-punts veiligheidsgordel ervoor zorgt dat je kind veilig en beschermd blijft tijdens het wandelen. Bovendien is de Estelle uitgerust met een grote boodschappenmand waarin je al je spullen kunt opbergen. Met de MoMi Estelle heb je de perfecte wandelwagen gevonden die zowel praktisch als stijlvol is. Geniet van gemakkelijke wandelingen met je kleintje en erva.

Veelgestelde vragen over MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg) is 15 kg. Daarnaast is MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg) heeft Alle banden zijn massieve banden.

MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg) heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van MoMi Wandelwagen compacte lichtgewicht Buggy Estelle Gray-Gold (geschikt van 6mnd 15kg) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 51 cm
  • Het is daarnaast 7.1 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens