1. kinderwagen
  2. Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

50 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

Deze kinderwagen tassenhaakjes zijn een absolute must-have voor ouders die graag georganiseerd en praktisch willen zijn tijdens het wandelen met hun kleintje. Met deze set van 2 extra stevige haakjes hoef je je geen zorgen meer te maken over het dragen van zware tassen of boodschappen terwijl je je kinderwagen duwt. Deze haakjes zijn ontworpen met de grootste duurzaamheid en taaiheid in gedachten. Elke sterke haak is in staat om tot wel 5 kg aan spullen vast te houden, waardoor je gemakkelijk je luiertas, boodschappentassen of andere benodigdheden kunt meenemen zonder dat je je handen vol hebt. Dankzij hun stevigheid hoef je je geen zorgen te maken dat de haakjes breken of losraken, zelfs niet bij het dragen van zware items. Deze kinderwagen tassenhaakjes zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een strak en modern design dat perfect past bij elke kinderwagen. Met hun handige en gemakkelijk te bevestigen ontwerp kun je ze moeiteloos aan de handgrepen van je kinderwagen bevestigen en ze weer verwijderen wanneer dat nodig is. Kortom, deze haakjes zorgen ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt tijdens je wandelingen met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes is . Daarnaast is Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes heeft .

Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 50 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens