1. kinderwagen
  2. BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black

BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black

Merk

Babyzen

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.27 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black

De BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ in de kleur Black is een essentiële accessoire om je kind droog en beschermd te houden tijdens regenachtige dagen. Met vier stevige bevestigingspunten kan de hoes eenvoudig aan de kinderwagen worden bevestigd, zodat hij stevig op zijn plaats blijft, zelfs als het weer winderig is. Deze regenhoes is ontworpen om de kap van de kinderwagen volledig te omhullen, waardoor je kind optimaal beschermd is tegen regen, wind en andere weersomstandigheden. De hoes sluit nauw aan en voorkomt dat er water of wind doorheen komt, waardoor je kind droog en comfortabel blijft, zelfs tijdens een flinke regenbui. Wat deze regenhoes nog specialer maakt, is het gebruik van PVC-vrije TPU-stof. Deze stof is duurzaam, milieuvriendelijk en vrij van schadelijke chemicaliën. Je kunt met een gerust hart weten dat je kind veilig en gezond blijft terwijl je onderweg bent. Daarnaast is de regenhoes gemakkelijk schoon te maken en op te bergen wanneer je hem niet nodig hebt. Voeg deze BABYZEN™ YOYO regenhoes toe aan je kinderwagenuitrusting en geniet van zorgeloze wandelingen, ongeacht het weer!

Veelgestelde vragen over BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black is . Daarnaast is BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black heeft .

BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BABYZEN™ YOYO regenhoes voor 6+ Kleur: Black zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.27 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens