1. kinderwagen
  2. Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block

Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block

Merk

Bebeconfort

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

15.40 kg

Afmetingen

Hoogte: 102 cm

Breedte: 30 cm

Omschrijving van Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block

Met de Bebeconfort Teamy kunnen kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd op een comfortabele manier reizen. Deze buggy biedt de mogelijkheid voor pasgeborenen om liggend achterin te slapen, terwijl oudere kinderen voorin de wereld kunnen ontdekken. Zowel de zittingen als de voetensteunen kunnen worden versteld om maximaal comfort te bieden voor de kleintjes. Een handig inklapmechanisme op handhoogte zorgt ervoor dat deze tandem eenvoudig kan worden opgevouwen. Met een licht gewicht van ongeveer 12,4 kg en een compact formaat van L110 x B30 x H25 cm, is de Teamy gemakkelijk op te bergen. Daarnaast wordt hij geleverd met 2 schorten en een regenhoes, zodat je ongeacht het weer kunt genieten van een aangename wandeling. Of je nu een uitje plant met twee kinderen van dezelfde leeftijd of een baby en een peuter, de Bebeconfort Teamy is de ideale keuze. Hij biedt comfort, gemak en veelzijdigheid in één product. Deze buggy zorgt ervoor dat zowel jij als je kinderen kunnen genieten van ontspannen en plezierige wandelingen, waarbij je altijd voorbereid bent op alle weersomstandigheden. Kies voor de Bebeconfort Teamy en maak van elke uitstap een fantastisch avontuur voor het hele gezin.

Veelgestelde vragen over Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block is 22 kg. Daarnaast is Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Bebeconfort Teamy Buggy Shadow Block zijn als volgt:

  • Product hoogte: 102 cm
  • product breedte: 30 cm
  • Het is daarnaast 15.40 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens