1. kinderwagen
  2. Dooky parasol kinderwagen

Dooky parasol kinderwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky parasol kinderwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky parasol kinderwagen

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

367 g

Afmetingen

Hoogte: 77.5 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky parasol kinderwagen

De Dooky parasol kinderwagen is een must-have accessoire voor ouders die hun kleintje willen beschermen tegen de felle zonnestralen. Deze unieke parasol is speciaal ontworpen om op de kinderwagen of buggy te bevestigen en biedt optimale bescherming tegen schadelijk zonlicht. Met zijn flexibele ontwerp kan de parasol in alle richtingen gebogen worden, waardoor je de perfecte hoek kunt instellen om je kindje in de schaduw te houden. Of je nu wandelt in het park, een dagje naar het strand gaat of gewoon onderweg bent, deze parasol is een betrouwbare metgezel die ervoor zorgt dat je kindje altijd beschermd is tegen de zon. Niet alleen is de Dooky parasol kinderwagen functioneel, maar hij is ook nog eens heel praktisch in gebruik. Dankzij het handige bevestigingssysteem kun je de parasol eenvoudig aan de kinderwagen of buggy vastmaken en weer losmaken wanneer dat nodig is. Bovendien is de parasol gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en weerbestendig zijn, zodat je er lang van kunt genieten. Bescherm je kostbaarste bezit met de Dooky parasol kinderwagen en geniet samen van zorgeloze uitstapjes in de zon!

Veelgestelde vragen over Dooky parasol kinderwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky parasol kinderwagen is . Daarnaast is Dooky parasol kinderwagen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky parasol kinderwagen heeft .

Dooky parasol kinderwagen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky parasol kinderwagen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky parasol kinderwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 77.5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 367 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens